Cryo terápia

Cryo terápia - Cryo sebészetA cryo terápia (fagyasztásos kezelés) lényege, hogy az eltávolítani kívánt szöveteket azok fagyásáig hűtjük folyékony nitrogénnel, amitől azok elpusztulnak. Így, eltávolítva a nem kívánt szövetet, új, ép bőr képződésének teremtünk lehetőséget.
Ez a speciális orvosi eljárás alkalmas vírusos és egyéb szemölcsök, jóindulatú bőrdaganatok, éranyajegyek eltávolítására.
Kíválóan alkalmas nemi szemölcsök (condyloma) eltávolítására, gyors, hatékony, szinte fájdalommentes megoldás, akár terhesség alatt is! Egyedülálló technikai felszereltség!
A kezelés gyors, hatékony, viszonylag fájdalommentes, nem igényel megelőző érzéstelenítő injekciót, gyermekkorban és terhesség alatt is biztonságosan használható. A gyógyulás gyors, jó kozmetikai eredményt ad, a hegképződés minimális.

Rendelőnkben a cryo terápiához folyékony nitrogénes fagyasztó készüléket alkalmazunk, melyben a gáz -196 C˚-os hőmérsékletű, így alkalmas arra, hogy a bőr felszínére fújva megfelelően alacsony hőmérsékletet teremtsen a nem kívánt szövet lehűtésére. A folyékony nitrogén inaktív anyag, nem mérgező, használata gyakorlott bőrgyógyász kezében biztonságos.

A rendelőnkben alkalmazott cryo-készülék és a kezelésekhez szükséges különböző kezelőfejekBejelentkezés kezelésre
Telefon: 06-70/597-8111
E-mail: borgyogyasz@citromail.hu
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Bőrgyógyász